myhomesmiles

Εταιρεία

H ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Από τη στιγμή που ιδρύθηκε, η εταιρεία Ελληνικά Χαρτικά Ε.Π.Ε., έκανε αισθητή την παρουσία της στην ελληνική αγορά. Με προσεκτικά και στρατηγικά βήματα, σε ένα περιβάλλον απαιτητικό και απρόβλεπτο, η διοίκηση αξιολογώντας τα θετικά αποτελέσματα της πορείας της πήρε την απόφαση να προχωρήσει με την επέκταση του δικτύου καταστημάτων της μέσω του συστήματος Franchise!

Αυτό ήταν άλλωστε το αίτημα της αγοράς και των επενδυτών, εφόσον το προιοντικό μίγμα που προσφέρει η εταιρεία παρουσιάζει μια άρτια σχεδιασμένη και αποδοτική επιχειρηματική πρόταση.

Ένα νέο brand εδραιώνεται στην ελληνική αγορά, με σημαντική γνώση και εμπειρία στην λιανική και την λειτουργία καταστημάτων, έτοιμο να υιοθετήσει όλα τα στοιχεία που προσφέρουν ποιοτικά, επιλεγμένα και “value for money” προιόντα για το σπίτι, διασφαλίζοντας την απόλυτη αγοραστική εμπειρία στους πελάτες του.

Τα καταστήματα my home smiles, διαθέτουν περισσότερους από 15.000 κωδικούς, με τις καλύτερες προτάσεις:

  • σε καθημερινά και χρηστικά είδη για το σπίτι (χαρτικά, απορρυπαντικά, καθαριστικά κλπ),
  • προιόντα για την προσωπική φροντίδα (καλλυντικά, είδη προσωπικής υγιεινής κλπ),
  • είδη διακόσμησης, οικιακού εξοπλισμού, έπιπλα, ηλεκτρικές μικροσυσκευές και είδη δώρων
  • Green Section
  • Seasonal είδη 

Με σκοπό την ανοιχτή επικοινωνία με πελάτες και Συνεργάτες, αλλά και τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των αναγκών τους, επιλέγουμε καθημερινά προιόντα, gadgets και ιδέες, που χαρίζουν “χαμόγελα”!

Μόλις ξεκινήσαμε, αλλά η επιλογή και η στήριξή σας τροφοδοτεί ραγδαία την ανάπτυξη του δικτύου μας στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα.

Συνεχίζουμε μαζί!

ΤΟ CONCEPT

Στα my home smiles λειτουργούμε καθημερινά με την επιθυμία να κάνουμε τις καθημερινές σας αγορές… απόλαυση!

Mία νέα αλυσίδα καταστημάτων έρχεται και στη δική σας γειτονιά, με μεγάλη ποικιλία ειδών για το σπίτι… μετατρέποντάς την επίσκεψή σας σε μια ξέγνοιαστη & δημιουργική εμπειρία για “καλύτερη” ζωή στο σπίτι & παντού!

Στα καταστήματα my home smiles, θα βρείτε όλα τα «καθημερινά και απαραίτητα» αλλά και είδη για όλα τα δωμάτια του σπιτιού που θα ανανεώνουν τους χώρους και τη διάθεσή σας! Αναγνωρίζουμε τις σύγχρονες ανάγκες και ανταποκρινόμαστε σε αυτές με έξυπνο και εύστοχο τρόπο!

Motto μας: Τα όμορφα “πρέπει” και τα χρήσιμα “θέλω”

Θέλουμε να είμαστε:

  • η αγαπημένη σας επίσκεψη για αγορές & χαλάρωση…
  • η ικανοποίηση όταν “ανακαλύπτετε έξυπνες & οικονομικές αγορές”
  • οι “αγορές” που θα ικανοποιούν τις ανάγκες σας για τα απαραίτητα, ενώ εμείς θα φροντίζουμε & θα σεβόμαστε το χρόνο που μας διαθέτετε
  • ο προορισμός σας για αγορές “ανανέωσης”: να ενισχύουμε την ευχαρίστηση & να σας προσφέρουμε λύσεις για μικρές ή μεγάλες αλλά πάντα έξυπνες αλλαγές που ανανεώνουν το σπίτι & τη διάθεσή σας 

Η καθημερινότητα είναι γεμάτη υποχρεώσεις και «πρέπει», κάνοντας μας να τρέχουμε συνεχώς πίσω από αυτά! Χάνουμε συχνά την ευκαιρία να χαρούμε και να απολαύσουμε, να υιοθετήσουμε μία πιο ανάλαφρη στάση ζωής.

Η ζωή όμως «πρέπει» να είναι ωραία και μάλιστα σήμερα!

Ξεκινώντας από απλά πράγματα, αυτά που καταλαμβάνουν μεγάλο κομμάτι της ημέρας μας και, εν τέλει, ορίζουν σημαντικά τον τρόπο ζωής μας.

Στα my home smiles μπορείτε εύκολα και γρήγορα να κάνετε ένα διάλειμμα ξεγνοιασιάς στην οικειότητα των άνετων χώρων και του προσωπικού μας. Είμαστε στη διάθεσή σας ώστε να αποκτάτε τα καθημερινά είδη σπιτιού σε εξαιρετικές τιμές, αλλά και για να ανακαλύπτετε τους μικρούς & απαραίτητους θησαυρούς που συχνά “ξεχνάμε” να αγοράσουμε!

Κάνουμε τις καθημερινές αγορές… αγορές διασκέδασης και χαλάρωσης, όχι άλλη μία υποχρέωση.

Και φυσικά με κέρδος και επιβράβευση αγορών, επιβεβαιώνοντας την επιλογή σας και επιτυγχάνοντας ένα μικρό κατόρθωμα που θα σας “φτιάχνει” την ημέρα… κάθε ημέρα!

Ένα my home smiles βρίσκεται (ή θα βρίσκεται σύντομα) κοντά σας!

Αξίζει να το ανακαλύψετε!

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Να είμαστε οι άνθρωποι και οι υπηρεσίες μας.

Να είμαστε το χαμόγελο και η καλή διάθεση.

Να είμαστε η ποιότητα και οι «μικρές» προσιτές πολυτέλειες που θα προσφέρονται σε όλους ισότιμα και αβίαστα, με σεβασμό στις ανάγκες και στο περιβάλλον, καθημερινά και ασταμάτητα!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Να είμαστε ο τ(ρ)όπος που «πιάνει τόπο» να επισκέπτεστε και να αγοράζετε, καθώς όσο γεμίζει το καλάθι με τις καθημερινές αγορές, εμείς θα φροντίζουμε και θα σεβόμαστε το χρόνο των αγορών σας μετατρέποντάς τον σε μια ξέγνοιαστη και ευχάριστη εμπειρία ανακάλυψης… για καλύτερη ζωή!

ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Να είμαστε το αγαπημένο σημείο συνάντησης, και ο απλούστερος τρόπος να ανέβει η διάθεση του ανθρώπου της γειτονιάς, της συνοικίας, της τυχαίας επίσκεψης στα καταστήματά μας! Και να εξελισσόμαστε πάντοτε με γνώμονα αυτό!

Top